Καυστήρες

Οι Καυστήρες PELLET που χρησιμοποιούνται είναι από το εξωτερικό μεγάλων οίκων που κατέχουν μεγάλη εμπειρία σε κατασκευή εξοπλισμού καύσης τύπου pellet. Οι καυστήρες pellx που χρησιμοποιούνται είναι Σουηδικής προέλευσης με 20 Έτη εμπειρία και πλέον αναγνωρισμένοι ως οι πλέον αξιόπιστοι μέσα από βραβεία και κυρίως από την αγορά στις Σκανδιναβικές χώρες και στην Αμερική. Οι καυστήρες Bado που χρησιμοποιούνται είναι Πολωνικοί της εταιρίας BADO Γερμανικής Τεχνολογίας, και τηρώντας κατά γράμμα τους Γερμανικούς κανονισμούς DIN, τους πλέον αυστηρούς στην Ευρώπη ενώ καλύπτουν όλες τις ευρωπαϊκές νομοθεσίες. Στους καυστήρες υπάρχει μεγάλη ποικιλία από 12 KW-500 KW. Είναι αυτοκαθαριζόμενοι και αυτοσυντηρημένοι καθώς χάρη τα πυρίμαχα υλικά που διαθέτουν και την Τεχνολογία self cleaning καθαρίζονται μόνοι τους απομακρύνοντας τα υπολείμματα της στάχτης από τον θάλαμο καύσης. Αυτό δίνει την δυνατότητα στην καύση κακής ή καλής ποιότητας PELLET χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα, διασφαλίζοντας την μέγιστη απόδοση.Τα μοντέλα καυστήρων της εταιρίας PELLX και της εταιρίας BADO έχουν ισχύ 16 Kw, 24 Kw, 32 Kw, 50 Kw και 100 Kw. Η καύση της βιομάζας δεν επιφέρει επιβλαβείς ουσίες στο περιβάλλον, καθώς δεν υπάρχουν επιπλέον εκπομπές CO2, σε αντίθεση με τα συμβατικά καύσιμα, όπως άνθρακα ή αργού πετρελαίου.
Με γνώμονα το περιβάλλον οι καυστήρες είναι η νέα πρωτοποριακή λύση πανευρωπαϊκά.
Οι καυστήρες λειτουργούν αυτόματα και χρειάζεται μικρή συντήρηση εξασφαλίζοντας υψηλό επίπεδο απόδοσης άνω του 96%..
Ο ρυθμιστής, η δεύτερης  γενιάς λογισμικό ελέγχου με Photo sensor που διαθέτουν και οι δύο καυστήρες  σε συνδυασμό με τον εσωτερικό κοχλία BADO επιτρέπει να μειωθεί η ποσότητα κατανάλωσης καυσίμου απο 25% μέχρι 32%, και επιφέρει μικρότερη φθορά στον    εξοπλισμό ενώ παράλληλα Αυτό δίνει την δυνατότητα στην καύση κακής ή καλής ποιότητας PELLET χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα.bado-burner1
Οι παραπάνω καυστήρες επιτρέπουν την αυτόματη καύση pellet από ξύλο, βρώμη, ξύλο, κάρβουνο, άχυρο, πυρηνόξηλο, τσόφλια   εξασφαλίζοντας την τήρηση των αυστηρών ορίων εκπομπών της Ευρωπαϊκής Ένωσης με μεγάλη άνεση καθώς ρυθμίζεται κάθε φορά για το προϊόν καύσης. Στην μόνη εργασία που περιορίζεται ο χρήστης στην λειτουργία των καυστήρων είναι η  αναπλήρωση των καυσίμων στη δεξαμενή. Πατώντας το κουμπί ON/OFF του θερμοστάτη χώρου Μέσα σε λίγα λεπτά ο καυστήρας αναφλέγει αυτόματα το καύσιμο μόνος του, ρυθμίζοντας τις παραμέτρους της καύσης με αποτέλεσμα να ζεσταίνει το νερό τάχιστα για τη θέρμανση των χώρων και ζεστού νερού.
Υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής του καυστήρα pellx σε λέβητες, πετρελαίου και ξύλου, ενώ ο καυστήρας bado προσαρμόζεται με πού μεγαλύτερη ευκολία σε λέβητες ξύλου.

 

Χαρακτηριστικά καυστήρών BADO.

Χαρακτηριστικά καυστήρών PellX.

 
Λήψεις: Τεχνικά Χαρακτηριστικά (Αγγλικά)

 

Ολυμπιάδος 51
Πυλαία Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310322647

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ