Προϊόντα (6)

Προϊόντα

Χαρακτηριστικά του καυστήρα Pellx :

1. Το κύριο πλεονέκτημα του καυστήρα είναι εύκολος ο χειρισμός, απαιτώντας μόνο το πάτημα του κουμπιού ON/OFF καθώς λόγω του λογισμικού που διαθέτει ρυθμίζεται μόνος του και ειδοποιεί για τυχόν αστοχίες ή σφάλματα κατά την διάρκεια λειτουργίας.
2. Συνδέεται στον υφιστάμενο θερμοστάτη χώρου του πετρελαίου χωρίς καμία απολύτως αλλαγή καθώς διατηρεί εντελώς ξεχωριστή παροχή ρεύματος για τον καθαρισμό και την διατήρηση της λειτουργίας του ανεμιστήρα μέχρι να σβήσει εντελώς.
3. Αντικαθιστά καυστήρες πετρελαίου καθώς το λογισμικό και η λειτουργία του συμπεριλαμβάνει την φιλοσοφία της λειτουργίας των καυστήρων πετρελαίου.
4. Αυτόματος καθαρισμός του  καυστήρα  PELLX
5. Σε λέβητες με καύσιμη ύλη ξύλο παραμένει ο ίδιος λέβητας με μόνη αλλαγή την  τοποθέτηση καυστήρα PELLΧ
6. Αυτόματη καύση των στερεών καυσίμων - PELLET με διάμετρο 6 έως 8 mm.
7. Παράλληλη διατήρηση χαμηλών εκπομπών ρύπων και την επίτευξη των περιβαλλοντικών προτύπων στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ιδιαίτερα στις Σκανδιναβικές χώρες ( Σουηδία, Νορβηγία) όπου διαθέτουν τα πλέον αυστηρά περιβαλλοντικά πρότυπα
8. Μέσα σε λίγα λεπτά, η συσκευή ανάβει αυτόματα διατηρώντας μια σταθερή θερμοκρασία στα δωμάτια και το νερό.
9. Η συσκευή έχει σχεδιαστεί ώστε να μην παραμένει η τέφρα στον καυστήρα, να καθαρίζεται αυτόματα και να μεταφέρεται στο δοχείο στάχτης.
10. Οι Καυστήρες είναι κατασκευασμένοι από πυρίμαχα υλικά ανθεκτικά στη θερμότητα, που αντέχουν σε θερμοκρασίες έως 1500 ° C
11. Η τρίτης γενιάς λογισμικό ελέγχου με Photo sensor, επιτρέπει να μειωθεί η ποσότητα κατανάλωσης καυσίμου μέχρι 25%, και επιφέρει μικρότερη φθορά στον    εξοπλισμό ενώ παράλληλα Αυτό δίνει την δυνατότητα στην καύση κακής ή καλής ποιότητας PELLET χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα.
12.  Χάριν της τεχνολογίας τους με Photo sensor control είναι  ακόμη πιο οικονομικοί ως προς την καύση καθώς την τροφοδοσία την καθορίζει  πλέον ο αισθητήρας φλόγας που αναλόγως ζητά υλικό κρατώντας την φλόγα σταθερή και όχι η περιοδική τροφοδοσία με το χρόνο ασχέτως  ποιότητας υλικού ( καλής ποιότητας υλικό μεγάλη φλόγα οικονομία στο καύσιμο  κακής ποιότητας υλικό μεγάλη τροφοδοσία προκειμένου να διατηρηθεί η φλόγα σε επιτρεπτά επίπεδα απόδοσης) 
13. Εάν καίτε ξύλο στον λέβητα κεντρικής θέρμανσης ο καυστήρας απενεργοποιείται αυτόματα
14. Αυτόματη έναρξη λειτουργίας του καυστήρα.
15. Έλεγχος της θερμοκρασίας του λέβητα και του καυστήρα με τρείς δικλείδες ασφάλειας 
16. Δύο φάσεις εκκίνησης  (2) για  εξάλειψης έκρηξης ή πυροδότηση καυσίμων αερίων κατά την διάρκεια της καύσης
17.  Η δεξαμενή καυσίμων είναι κατασκευασμένη από γαλβανισμένο χάλυβα - ψευδάργυρο μειώνοντας το σχηματισμό διάβρωσης της δεξαμενής.
18. Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας

 

Λήψεις:  Εγχειρίδιο Χρήστη (Ελληνικά)  -  Εγχειρίδιο Χρήστη (Αγγλικά)  -  Εγχειρίδιο Εγκατάστασης (Αγγλικά)

 

 

Χαρακτηριστικά του καυστήρα BADO :

1. Το κύριο πλεονέκτημα του καυστήρα είναι εύκολος ο χειρισμός, απαιτώντας μόνο το πάτημα του κουμπιού ON/OFF καθώς λόγω του λογισμικού που διαθέτει ρυθμίζεται μόνος του και ειδοποιεί για τυχόν αστοχίες ή σφάλματα κατά την διάρκεια λειτουργίας. Σε αυτό βοηθά και η οθόνη γραφικών που συμπεριλαμβάνεται στο κουτί ελέγχου και προγραμματισμού.
2. Οι παράμετροι θερμοκρασίας παρουσιάζονται με τη μορφή αριθμών και γραφημάτων στη μεγάλη οθόνη γραφικών καθώς και πολλές άλλες χρήσιμες λειτουργίες όπως μέγεθος φλόγας και έλεγχος θερμοκρασίας νερού
3. Αυτόματος καθαρισμός του  καυστήρα  BADO με επιπλέον επιλογή αυτόματου περιοδικού καθαρισμού ανά έξι οχτώ ή δώδεκα ώρες
4. Αυτόματη καύση των στερεών καυσίμων - PELLET με διάμετρο 6 έως 8 mm.
5. Παράλληλη διατήρηση χαμηλών εκπομπών ρύπων και την επίτευξη των περιβαλλοντικών προτύπων στην Ευρωπαϊκή Ένωση 
6. Μέσα σε λίγα λεπτά, η συσκευή ανάβει αυτόματα σε δύο στάδια 
7. Η συσκευή έχει σχεδιαστεί ώστε να μην παραμένει η τέφρα στον καυστήρα, να καθαρίζεται αυτόματα και να μεταφέρεται στο δοχείο στάχτης.
8. Οι Καυστήρες είναι κατασκευασμένοι από πυρίμαχα υλικά ανθεκτικά στη θερμότητα, που αντέχουν σε θερμοκρασίες έως 1200 ° C
9. Η δεύτερης  γενιάς λογισμικό ελέγχου με Photo sensor  σε συνδυασμό με τον εσωτερικό κοχλία επιτρέπει να μειωθεί η ποσότητα κατανάλωσης καυσίμου μέχρι 32%, και επιφέρει μικρότερη φθορά στον    εξοπλισμό ενώ παράλληλα Αυτό δίνει την δυνατότητα στην καύση κακής ή καλής ποιότητας PELLET χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα.
10.  Χάριν της τεχνολογίας τους με Photo sensor control είναι  ακόμη πιο οικονομικοί ως προς την καύση καθώς την τροφοδοσία την καθορίζει  πλέον ο αισθητήρας φλόγας που αναλόγως ζητά υλικό κρατώντας την φλόγα σταθερή και όχι η περιοδική τροφοδοσία με το χρόνο ασχέτως  ποιότητας υλικού ( καλής ποιότητας υλικό μεγάλη φλόγα οικονομία στο καύσιμο  κακής ποιότητας υλικό μεγάλη τροφοδοσία προκειμένου να διατηρηθεί η φλόγα σε επιτρεπτά επίπεδα απόδοσης) 
11.  Ο επιπλέον εσωτερικός κοχλίας στον καυστήρα διασφαλίζει ακόμη μεγαλύτερη οικονομία καθώς τροφοδοτεί την εστία καύσης με υλικό ακριβώς όσο χρειάζεται με την εντολή που δέχεται από τον Photo sensor
12. Εάν καίτε ξύλο στον λέβητα κεντρικής θέρμανσης ο καυστήρας απενεργοποιείται    αυτόματα
13. Σε λέβητες με καύσιμη ύλη ξύλο παραμένει ο ίδιος λέβητας με μόνη αλλαγή την  τοποθέτηση καυστήρα     BADO
14. Αυτόματη έναρξη λειτουργίας του καυστήρα.
15. Έλεγχος της θερμοκρασίας του λέβητα και του καυστήρα με τρείς δικλείδες ασφάλειας 
16. Δύο φάσεις εκκίνησης  (2) για  εξάλειψης έκρηξης ή πυροδότηση καυσίμων αερίων κατά την διάρκεια της καύσης
17.  Η δεξαμενή καυσίμων είναι κατασκευασμένη από γαλβανισμένο χάλυβα - ψευδάργυρο μειώνοντας το σχηματισμό διάβρωσης της δεξαμενής.
18. Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

pellet images 3Το πλέον απαραίτητο υλικό για την οικονομικότερη λειτουργία του καυστήρα σας. Τα pellet πωλούνται σε συσκευασίες των 15 κιλών. Την προμήθεια την αναλαμβάνει η εταιρεία μας στις πλέον οικονομικές τιμές.

 

               Τιμή Pellet:                 210.00 €/ton πλέον  Φ.Π.Α.  Thermal value 17.50-18.00 MJ/kg

 

               Τιμή Pellet  DIN PLUS: 220.00 €/ton πλέον  Φ.Π.Α.  Thermal value 19.00-19.50 MJ/kg

stove classic smallΟι σόμπες Pellet οι οποίες σχεδιάστηκαν για καύση Pellet χρησιμοποιούνται ευρέως στην Ευρώπη αλλά και παγκοσμίως. Συγκρινόμενη με τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης είναι πιθανό να μειωθεί η κατανάλωση καυσίμου, με οικονομία στην θέρμανση ως και 70% καλύπτοντας το 85% των αναγκών θέρμανσης του χώρου η σόμπα Pellet χρησιμοποιεί κάθε ποσότητα καυσίμου χωρίς να έχει απώλειες.
Με καλαίσθητο σχεδιασμό και την ποικιλία χρωμάτων η σόμπα Pellet θα είναι το ομορφότερο αντικείμενο του σπιτιού σας.

boiler2

Οι Αυτόματοι λέβητες PELLETIX EKOS  ισχύος 16 Kw, 24 Kw, 32 Kw 45 Kw 60 Kw 100 Kw 150 Kw 300 Kw της εταιρίας BADO, είναι λέβητες που μετά απο 50  χρόνια στην Πολωνική αλλά και στην ευρωπαική Αγορά τα τελευταία 25 χρόνια τους έχουν κατατάξει στους κορυφαίους της κατηγορίας αποκομίζοντας μεγάλη εμπειρία τόσο απο τις εγχωρίες όσο και απο τις πωλήσεις του εξωτερικού ( Δανία, Γερμανία, Ρωσία,Ολλανδία, Αυστρία, Σουηδία, Ισπανία,Τσεχία, Ουγγαρία κ.α.) καθώς τηρούν τα πρότυπα άσφαλειας και φιλικής λειτουργίας ως προς το περιβάλλον στο σύνολο των ευρωπαικών χωρών,  με αιχμή λοιπόν την εμπειρία μιας παλίας καταξιωμένης εταιρίας και την Γερμανική Τεχνολογία - τεχνογνωσία της νέας εταιρίας που συνχωνεύτηκε  τα τελευταία 6 χρόνια με  την BADO δημιούργησαν έναν λέβητα πολύ υψηλών αποδόσεων, Οικονομίας και εργονομίας ο οποίος παρέχει την δυνατότητα τοποθέτησης δύο τύπων καυστήρα τον Σουηδικό της εταιρίας PELLX και τον μητρικό της εταιρίας BADO. Οι λέβητες έχουν σχεδιαστεί για να καίνε PELLET από ξύλο, βρώμη, άχυρο, πυρηνόξηλο, τσόφλια καθώς και ξύλα και μπριγκέτες ξύλου. Το καύσιμο σε μορφή κόκκων τοποθετείται στην  γαλβανισμένη δεξαμενή μεγάλης χωρητικότητας που επιτρέπει την αυτονομία λειτουργίας  έως 30 ημερών. Ο καθαρισμός πραγματοποιείται αυτόματα καθώς με τις κάθετες συστοιχίες νερού δεν συγκρατιέται τέφρα στα τοιχώματα, η οποία συσσωρεύεται στο σταχτοδοχείο του λέβητα, ενώ οι καυστήρες είναι εφοδιασμένοι με αυτόματο σύστημα καθαρισμού που ενεργοποιείται στο άναμμα και στο σβήσιμο του καυστήρα κάθε φορά που ξεκινά να λειτουργήσει. Η απόδοση του λέβητα είναι μεγαλύτερη του 94% και είναι πιστοποιημένος κατά CE και κατά το πρότυπο ΕΝ 303-5 είναι στην κλάση 3 (ανώτερη κλάση).

Οι συγκεκριμένοι Λέβητες καίνε PELLET και ξύλο παρέχοντας πρόσθετη δυνατότητα εναλλακτικής θέρμανσης και ανεξαρτησίας.
Οι Λέβητες έχουν απόδοση μεγαλύτερη από 92% με καύση PELLET, ενώ με καύση ξύλου ξεπερνούν το 84%. Είναι πλήρως αυτοματοποιημένοι, με τρείς δικλείδες ασφάλειας έναντι δύο του πετρελαίου. Έχουν αυτονομία κατά την διάρκεια της καύσης με PELLET μέχρι 30 ημέρες. Ο λέβητας είναι τριών διαδρομών καυσαερίων με επιστρεφόμενη φλόγα σε δεύτερο θάλαμο καύσης (3 PASS) διασφαλίζει την μέγιστη απόδοση του λέβητα.
Η κατασκευή του είναι πιστοποιημένη κατά ΕΝ-303 ΚΑΙ ΙSO 9001.
Ο λέβητας  λειτουργεί και με ξύλα καίγοντας τα με υγρασία μέχρι και 35%. Η αυτονομία έως 6 ώρες από κάθε γέμισμα καθώς και οι μηχανισμοί που παρέχονται διασφαλίζουν την Αυτόματη καύση του ξύλου χωρίς την παρουσία σας στο λεβητοστάσιο για περισσότερο από 6 ώρες, καθώς όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία περιορίζεται το οξυγόνο στο θάλαμο καύσης και ανοίγονται οι δικλείδες των καυσαερίων για την γρηγορότερη εκτόνωση αυτών ενώ όσο κρυώνει το νερό και πέφτει η θερμοκρασία παρέχεται περισσότερο οξυγόνο στη φωτιά και κλείνουν οι δικλείδες των καυσαερίων. Ενώ ένας μηχανισμός από γρανάζια <<τινάζει>> τα ξύλα για να  ανάψουν καλύτερα.
Το Cooling spiral που συνδέεται στον λέβητα διασφαλίζει την άψογη λειτουργία του και τον μέγιστο βαθμό ασφάλειας κατά την διάρκεια της καύσης με ξύλα καθώς μια βαλβίδα φραγής νερού ενεργοποιείται όταν η θερμοκρασία του νερού υπερβεί τους 88ο c και ψύχει τον λέβητα ώστε να επέλθει η επιθυμητή θερμοκρασία λειτουργίας.
Τέλος συνδέεται παράλληλα με τον υφιστάμενο δύκτυο του λέβητα πετρελαίου χωρίς κανένα επιπλέον κόστος στην εγκατάσταση ενώ δίδεται η δυνατότητας παράλληλης λειτουργίας και των δύο λεβήτων με κλείσιμο ενός εκ των δύο εναλλάξ.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
. Πολυμορφικό σύστημα θέρμανσης pellet – ξύλου
. Απεξάρτηση από τα υγρά ή αέρια καύσιμα και τις διακυμάνσεις των τιμών τους
. Αυτόματη λειτουργία 
. Αυτονομία 240-720 ώρες
. Οικολογική καύση –CO2 Neutral  
. Βαθμός απόδοσης 92%
.Χαμηλό κόστος θέρμανσης σε σχέση με άλλα καύσιμα 
. Εύκολη εγκατάσταση 
. Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ποιότητος και ασφάλειας
. Μικρές διαστάσεις του συγκροτήματος

Στη τιμή Περιλαμβάνονται
- Λέβητας PELLETIX EKOS,
- Καυστήρας Σουηδικός της εταιρίας PELLX ή Πολωνικός  της εταιρίας BADO
- Σωλήνας τροφοδοσίας καυστήρα
- Δεξαμενή 
- Προγραμματιστής 
- Όλα τα συστήματα ασφαλείας και λειτουργίας  για καύση ξύλου

Οι Καυστήρες PELLET που χρησιμοποιούνται είναι από το εξωτερικό μεγάλων οίκων που κατέχουν μεγάλη εμπειρία σε κατασκευή εξοπλισμού καύσης τύπου pellet. Οι καυστήρες pellx που χρησιμοποιούνται είναι Σουηδικής προέλευσης με 20 Έτη εμπειρία και πλέον αναγνωρισμένοι ως οι πλέον αξιόπιστοι μέσα από βραβεία και κυρίως από την αγορά στις Σκανδιναβικές χώρες και στην Αμερική. Οι καυστήρες Bado που χρησιμοποιούνται είναι Πολωνικοί της εταιρίας BADO Γερμανικής Τεχνολογίας, και τηρώντας κατά γράμμα τους Γερμανικούς κανονισμούς DIN, τους πλέον αυστηρούς στην Ευρώπη ενώ καλύπτουν όλες τις ευρωπαϊκές νομοθεσίες. Στους καυστήρες υπάρχει μεγάλη ποικιλία από 12 KW-500 KW. Είναι αυτοκαθαριζόμενοι και αυτοσυντηρημένοι καθώς χάρη τα πυρίμαχα υλικά που διαθέτουν και την Τεχνολογία self cleaning καθαρίζονται μόνοι τους απομακρύνοντας τα υπολείμματα της στάχτης από τον θάλαμο καύσης. Αυτό δίνει την δυνατότητα στην καύση κακής ή καλής ποιότητας PELLET χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα, διασφαλίζοντας την μέγιστη απόδοση.Τα μοντέλα καυστήρων της εταιρίας PELLX και της εταιρίας BADO έχουν ισχύ 16 Kw, 24 Kw, 32 Kw, 50 Kw και 100 Kw. Η καύση της βιομάζας δεν επιφέρει επιβλαβείς ουσίες στο περιβάλλον, καθώς δεν υπάρχουν επιπλέον εκπομπές CO2, σε αντίθεση με τα συμβατικά καύσιμα, όπως άνθρακα ή αργού πετρελαίου.
Με γνώμονα το περιβάλλον οι καυστήρες είναι η νέα πρωτοποριακή λύση πανευρωπαϊκά.
Οι καυστήρες λειτουργούν αυτόματα και χρειάζεται μικρή συντήρηση εξασφαλίζοντας υψηλό επίπεδο απόδοσης άνω του 96%..
Ο ρυθμιστής, η δεύτερης  γενιάς λογισμικό ελέγχου με Photo sensor που διαθέτουν και οι δύο καυστήρες  σε συνδυασμό με τον εσωτερικό κοχλία BADO επιτρέπει να μειωθεί η ποσότητα κατανάλωσης καυσίμου απο 25% μέχρι 32%, και επιφέρει μικρότερη φθορά στον    εξοπλισμό ενώ παράλληλα Αυτό δίνει την δυνατότητα στην καύση κακής ή καλής ποιότητας PELLET χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα.bado-burner1
Οι παραπάνω καυστήρες επιτρέπουν την αυτόματη καύση pellet από ξύλο, βρώμη, ξύλο, κάρβουνο, άχυρο, πυρηνόξηλο, τσόφλια   εξασφαλίζοντας την τήρηση των αυστηρών ορίων εκπομπών της Ευρωπαϊκής Ένωσης με μεγάλη άνεση καθώς ρυθμίζεται κάθε φορά για το προϊόν καύσης. Στην μόνη εργασία που περιορίζεται ο χρήστης στην λειτουργία των καυστήρων είναι η  αναπλήρωση των καυσίμων στη δεξαμενή. Πατώντας το κουμπί ON/OFF του θερμοστάτη χώρου Μέσα σε λίγα λεπτά ο καυστήρας αναφλέγει αυτόματα το καύσιμο μόνος του, ρυθμίζοντας τις παραμέτρους της καύσης με αποτέλεσμα να ζεσταίνει το νερό τάχιστα για τη θέρμανση των χώρων και ζεστού νερού.
Υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής του καυστήρα pellx σε λέβητες, πετρελαίου και ξύλου, ενώ ο καυστήρας bado προσαρμόζεται με πού μεγαλύτερη ευκολία σε λέβητες ξύλου.

 

Χαρακτηριστικά καυστήρών BADO.

Χαρακτηριστικά καυστήρών PellX.

 
Λήψεις: Τεχνικά Χαρακτηριστικά (Αγγλικά)

 

Ολυμπιάδος 51
Πυλαία Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310322647

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ